Les obres d'urbanització al voltant d'El Corte Inglés de Girona obligaran a tallar un tram del carrer de Barcelona durant uns dos mesos

 Les tasques consistiran a crear un nou carril per girar cap a la dreta des del carrer de Barcelona cap al carrer de Martí Sureda i a adequar el mateix carrer de Martí Sureda, ampliant les voreres i condicionant els passos de vianants i la mitjana.

Concretament, l'àmbit d'actuació serà l'encreuament del carrer de Barcelona amb el carrer de Martí Sureda i Deulovol, per un costat, i els carrers de Carles Rahola, Marquès de Caldes de Montbui i Sant Isidre, per l'altre costat de la via. En tot aquest tram, es restringirà la circulació de vehicles i les vies mencionades perdran la seva connexió amb el carrer de Barcelona. Per aquest motiu s'han establert diferents rutes alternatives. En sentit nord, el trànsit es desviarà per la carretera de Santa Coloma i el carrer d'Oviedo o el carrer del Riu Güell. També es desviaran els cotxes des de la rotonda del Mas Gri cap a Reggio Emília a través de diferents cartells informatius. Aquests vehicles podran accedir al centre de la ciutat pel carrer del Migdia o per l'avinguda de Lluís Pericot.

En sentit sud, els cotxes es desviaran pel carrer de Cassià Costal. Aquests vehicles podran sortir de la ciutat pel carrer d'Oviedo. Per accedir a l'Hotel Melià o al centre comercial s'haurà de fer per l'avinguda de Sant Narcís, el carrer d'Antoni Gaudí i el carrer de Saragossa per poder connectar amb el vial habilitat del carrer de Barcelona. L'accés a tots els guals autoritzats estarà garantit en tot moment.

Les restriccions també afectaran el bus urbà, ja que la línia 2 no passarà pel tram del carrer de Barcelona que va des del carrer de Cassià Costal a la rotonda del Mas Gri, en tots dos sentits de la marxa. Per tal de suplir les parades anul·lades, el bus s'aturarà en algunes parades de la línia L10.