Els museus de Girona reobriran portes conjuntament el 4 de juny amb una campanya promocional que inclourà ofertes com entrades gratuïtes

Amb aquesta iniciativa, els museus de la Generalitat i de l'Ajuntament de Girona, agrupats a la xarxa Gironamuseus, volen fer una crida al públic perquè visitin les col·leccions que atresoren.

La xarxa està formada pel Museu d'Arqueologia de Catalunya – Girona, el Museu d'Art de Girona, el Museu d'Història de Girona, el Museu d'Història dels Jueus, el Museu del Cinema i la Casa Masó. En el cas d'aquest últim equipament, el que es podrà fer a partir del dia 4 seran les reserves per concertar visites guiades a la casa museu, que començaran el dia 10. El Bòlit Centre d'Art Contemporani, també s'ha afegit a aquesta obertura conjunta. Tots aquests equipaments, que tornaran a obrir al públic dos mesos i mig després del seu tancament arran de l'emergència sanitària, han adoptat les mesures de seguretat i higiene per oferir garanties als treballadors i donar confiança al públic que la visita serà segura.