Girona celebrarà la 21a edició del Dia de la Música amb un concurs en línia de vídeos musicals

Els guanyadors de cada categoria podran enregistrar una actuació amb qualitat professional. Les persones que hi vulguin participar poden enviar la seva cançó a través del web de l'Ajuntament de Girona fins al 14 de juny.

La iniciativa del consistori d'impulsar aquest concurs virtual es deu a la impossibilitat de mantenir el format tradicional del Viu21Música, amb centenars de músics actuant en escenaris als carrers i places del centre de la ciutat, que es va posar en marxa l'any 2020.

Tots els vídeos rebuts que compleixin les bases del concurs es faran públics al canal de Youtube de Girona Cultura el diumenge 21 de juny, coincidint amb el Dia Internacional de la Música. També es podran veure al web municipal dedicat al Viu21Música. Els guanyadors de cada categoria, que es donaran a conèixer a partir del 29 de juny, podran enregistrar una actuació amb qualitat professional.

Hi ha quatre categories diferents: una primera per a escoles i projectes formatius; una per a corals, música clàssica i tradicional; una tercera per a cantautors i jazz i una última categoria per a grups de pop, rock, electrònica i músiques urbanes.