Arrenquen les obres d'un nou pla d'asfaltatge de setze carrers de Girona

 Les obres tenen un termini previst de cinc mesos i aquesta setmana s'estan executant les cinc primeres actuacions. Els primers treballs s'han centrat a asfaltar un tram de la Gran Via de Jaume I i del carrer d'Antoni Varés i Martinell. 

Per ahir estava prevista la millora de la pavimentació d'un tram del carrer de l'Esport, mentre que avui s'asfaltarà el Grup Germans Sàbat; i demà, els passos de vianants de l'avinguda de Ramon Folch.
L'actuació, que es porta a terme cada any dins de les inversions per al manteniment i millora de la calçada de la ciutat, també preveu asfaltar trams de la ronda del Fort Roig, el passeig de la Devesa, la pujada de la Barrufa, la pujada de la Creu de Palau i el carrer del Riu Güell. Dins d'aquest paquet també s'inclouen el passeig de Sant Joan Bosco, des del número 62 fins al seu enllaç amb el carrer del Pont Major, el qual també s'asfaltarà; el carrer de Santa Eugènia i el carrer del Migdia, en el tram que va des del carrer de la Creu fins al carrer d'Emili Grahit, i la parada d'autobús que hi ha una mica més avall. També s'arranjaran els carrers del Ros de Palau i de Francesc Macià. A més, es milloraran els passos de vianants del carrer del Riu Güell i els escocells de la Devesa al Pont de Pedret.