Girona retrà un homenatge a les víctimes del COVID-19

L’acte també serà un agraïment als diversos col·lectius que es van mantenir actius durant el confinament. Es tracta d’una mostra de solidaritat de la ciutat als veïns i veïnes de Girona que han perdut un familiar durant la pandèmia.

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i el president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, presidiran l’acte, que tindrà lloc el dimarts dia 14 de juliol, a les 20 h, al parc de les Ribes del Ter, darrere el Pavelló Municipal de Girona-Fontajau. A l’homenatge també hi assistiran tots els membres del consistori municipal, a més d’altres autoritats.

L’organització d’aquest acte va ser un acord dels portaveus de tots els grups municipals amb representació a l'Ajuntament. L’acte començarà amb el repic de totes les campanes de la ciutat, que donarà pas als parlaments en record a les víctimes de la pandèmia. Un cop acabats, totes les persones assistents podran fer una ofrena floral a l’arbre que s’ha plantat en honor a les víctimes. Durant l’acte, els infants del Cor Preludi de Girona interpretaran diverses peces musicals.