L’alcaldessa de Girona fa balanç del primer any de mandat del govern de la ciutat

En primer lloc, Marta Madrenas ha volgut destacar la gestió municipal davant les tres crisis que han succeït durant aquest primer any de mandat: l’onada de protestes contra la sentència dels presos polítics, el temporal Glòria i la pandèmia de la COVID-19.

L’alcaldessa també ha volgut recordar que, a la pràctica, el govern no ha tingut ni mig any hàbil de relativa normalitat, on no s’hagi hagut de redistribuir recursos ordinaris a situacions extraordinàries. Davant d’això, ha agraït la feina de tots els regidors i treballadors municipals i ha realçat el treball que s’ha realitzat conjuntament entre àrees. A més, Madrenas ha destacat que arran d’aquests episodis s’ha reforçat el sentiment de comunitat a la ciutat, la solidaritat i l’ajuda entre veïns i veïnes.


A banda, Madrenas també ha volgut fer autocrítica i ha afirmat que “és difícil a vegades donar resposta a les necessitats de la ciutadania amb la celeritat que es mereixen els veïns i veïnes, a causa moltes vegades de l’excessiva burocràcia que ens han imposat les lleis estatals”. ha apuntat. Finalment, la batllessa ha afirmat que el govern està en el bon camí en el compliment dels pactes del cartipàs i que ja s’han executat una part important d’aquests acords.

 

Imatge: Aj.Girona.