Girona s’uneix un any més a la campanya “Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple”

La piscina municipal de la Devesa ha estat l'escenari central de la iniciativa a les comarques gironines, on aquest passat diumenge 12 de juliol, s’hi ha fet un salt solidari per lluitar contra la malaltia.

Aquesta acció, que habitualment es fa simultàniament en més de 600 piscines i amb la col·laboració de més de 1500 persones voluntàries, ha estat enguany de petit format per complir amb les mesures de seguretat i higiene actuals per combatre el Coronavirus. La campanya online gira al voltant del lema “Mulla’t i fem que soni millor”. A través d’una col·laboració amb la Fundació Esclerosi Múltiple, el grup Gertrudis ha creat una peça musical titulada “la pitjor cançó de l’estiu”, que anirà millorant a mesura que s’aconsegueixi recaptar fons per combatre aquesta malaltia neurodegenerativa.

Gràcies a les donacions per millorar la cançó ja s’ha aconseguit recaptar una quarta part de l’objectiu fixat. Tot i així, la meta final de la campanya és sumar 300.000€, que es destinaran a l’atenció neurorehabilitadora i d’acompanyament, a més de donar suport a la recerca de la malaltia.

Imatge: www.fem.es