Girona organitza una jornada per reactivar els congressos i reunions a la ciutat

El servei municipal de la ciutat especialitzat en el turisme de negocis i reunions ha organitzat aquest proper dimecres una jornada per reactivar els congressos i reunions a la ciutat. L’esdeveniment forma part del conjunt d’accions que el consistori va definir arran de la pandèmia pel COVID-19 amb l’objectiu d’impulsar el sector econòmic i turístic de la ciutat.

La primera edició de la Jornada Híbrida Associativa, que ha tingut lloc avui al Palau de Congressos de Girona, s’ha proposat debatre com seran els congressos en el context actual. Al mateix temps, l’acte vol traslladar al sector que Girona està preparada per acollir de nou aquest tipus d’esdeveniments, especialment les trobades de societats mèdiques, associacions professionals i del sector acadèmic i científic. La Jornada ha  comptat amb públic presencial, que s’ha desplaçat fins al Palau de Congressos, i amb públic virtual, que es connectarà des de casa seva o des del seu lloc de treball. Pel que fa als ponents, també han convinat  l’assistència a l’acte amb la connexió remota des de Madrid.

La regidora de Promoció Econòmica i Turisme de l’Ajuntament de Girona, Glòria Plana i Yanes, ha assenyalat que “amb aquesta acció pretenem aportar eines que permetin al sector adaptar-se a la situació actual, alhora que donar un impuls a la reactivació del turisme de negocis, un dels segments que genera un major impacte econòmic a la ciutat.

Imatge: Girona.cat