La Companyia Polleguera estrena aquest divendres l'obra teatral Fragments

D’aquesta manera es traurà a la llum una adaptació inspirada en l’assaig Fragments d’un discurs amorós de Roland Barthes.

L’obra és la primera que produeix i dirigeix la companyia Polleguera, integrada per graduats en art dramàtic del centre de formació teatral “El Galliner de Girona”. És el cas de Guillem Gispert que fa el salt en el terreny professional interpretant aquest monòleg de 50 minuts en què el personatge de “l’Enamorat” es troba en un mar de sentiments on es barregen les contradiccions més profundes de qualsevol ésser humà.

Des de l’Ajuntament de Salt es prega fer la reserva d’entrada amb anterioritat des de la web http://www.guillemgispert.com/fragments ja que l’aforament del Canal - Centre d’arts escèniques està limitat al 50% de l’ocupació màxima, a més de la obligació de portar mascareta per accedir al recinte. Des de la companyia apunten que Malgrat la situació extraordinària que està vivint la cultura arran de la pandèmia, alguns projectes teatrals surten a la llum tot i les dificultats econòmiques, tècniques i logístiques que suposa dur a terme un procés creatiu en un context com l’actual.

Imatge: http://guillemgispert.com