Actualitat

Els exprofessors de l’Institut Narcís Xifra de Girona han criticat la falta de diàleg amb la comunitat educativa en la decisió d’Ensenyament de crear un nou institut a Sarrià de Ter per la “pèrdua de prestigi i segregació que pot provocar al Xifra”. El col·lectiu se suma així a les queixes del claustre de professors del centre tot i legitimar en nou institut considera que aquesta decisió presa de manera ràpida.

Els actes,  se celebraran al Pavelló Municipal de Sarrià, començaran a les onze del matí amb balls en línia amb Teresa Micaló, Pels més petits “Passa una estona amb l’Esplai”, a les dues arrossada popular i a les sis de la tarda, Quina solidària. 

També aquest dissabte,  a les sis de la tarda el Club de Gimnàstica Rítmica de Sarrià organitza un festival de Rítmica amb una urna solidària. 

Un any més la biblioteca de Sarrià de Ter celebrarà el seu aniversari i enguany ho farà amb Llibràlegs IV, una experiència teatral íntima recentment estrenada al festival Temporada Alta de Girona,  a càrrec de Cristina Cervià i Meritxell Yanes. Quatre històries diferents en una biblioteca, on el poder dels llibres i les emocions vinculades a la paraula són els principals protagonistes.  

La programació de cafè teatre de Sarrià de Ter es trasllada a un nou equipament escènic a Sarrià de Dalt. Aquest dijous 6 de desembre a les 21:30 h s’estrena el nou espai que acollirà la programació de la Xarxa Gironina de Cafè Teatre al municipi. Després de vuit temporades oferint el cicle a la Cafeteria del Coro, enguany es trasllada a El Centre - Espai d'arts escèniques teatrals, al carrer Paulí Torras número 14 de Sarrià de Sarrià de Ter.

Els veïns de Sarrià de Ter s’han queixat a través de les xarxes del soroll que la fàbrica feia aquest dilluns.  Segons fonts de la Paperera de Sarrià “lamentem les molèsties que puguem haver ocasionat als veïns aquesta nit”. L'empresa  diu que·en moments molt puntuals, la planta pot haver incrementat el seu nivell acústic. Això es deu a alguna part concreta del procés industrial que s’estigui duent a terme en aquells moments. Però en tot cas es tractaria de quelcom molt puntual que, per altra banda, entra dins la normalitat de qualsevol activitat industrial.”

Els veïns de Sarrià de Ter, es tornen a queixar a través de les xarxes socials, per l'augment del soroll que ha provocat Hinojosa, la nit d'aquest dilluns a dimarts, que s'ha fet notar a diferents sectors del municipi, no només als habitatges més propers a la fàbrica com passa habitualment. Un cop consultada l'empresa, la Paperera de Sarrià, ho atribueix a un fet puntual, a causa del procés industrial i en uns moments determinats. "L'increment de soroll de la fàbrica Hinojosa es deu al procés industrial i és una cosa molt puntual, segons fonts del departament de comunicació de l'empresa".

logo-bn.png
Ràdio Sarrià - Top90FM és l'emissora de proximitat de Sarrià de Ter (Gironès).


© 1983-2018 Tots els drets reservats
Desenvolupament: Digital Hits Audiovisual
 
© 2018
Telèfon estudis: 972 17 05 40
Contacta amb nosaltres!
logo-ajuntament-petit.png