Actualitat

L’empresa paperera de Sarrià de Ter ha aturat aquest divendres la producció per poder comprovar l’eficàcia de les mesures correctores aplicades dins el Pla Acústic. Un cop fetes les comprovacions, AVenginyers, empresa especializada en acústica i redactora del pla, farà arribar un informe a l’Ajuntament i a la Generalitat, amb mesures de soroll realitzades i els resultats obtinguts.

Avui dimecres 13 de març a les 8 del vespre, a l’espai d’arts escèniques El Centre de Sarrià de Dalt, el Departament d'Ensenyament amb delegació a Girona, realitzarà la presentació de l'equip directiu i el projecte educatiu del nou institut que entrarà en funcionament el proper curs 2019-2020. Aquesta convocatòria està adreçada a totes les famílies amb nens/es que actualment estan fent sisè de primària i també a les AFA's i Ajuntaments, de les poblacions de Sarrià de Ter, Sant Julià de Ramis, Medinyà, Cervià de Ter, Viladesens i Sant Jordi Desvalls.

Previous Next

Poble Actiu Sarrià farà la seva presentació amb un vermut musical el proper diumenge 17 de març a les 12 del migdia a la placeta de la Font. L'Alcalde de Celrà, Dani Cornellà (CUP) participarà a l'acte. En principi quatre candidatures es presentaran a les eleccions municipals per Sarrià de Ter, ERC, JXS que ja han fet la seva presentació oficial, Poble Actiu Sarrià que ho farà diumenge mentre que el PSC i Ciutadans encara no han avançat la data de la seva presentació oficial. 

 

L'Ajuntament de Sarrià de Ter  va mantenir el passat 5 de març la segona reunió tècnica de seguiment del Pla Acústic de la paperera Hinojosa, on es va poder determinar que la majoria d’accions s’estan realitzant abans fins i tot del que es preveia. És per aquest motiu que s'ha avançat al 15 de març una aturada de la fàbrica per tal de fer mesures font a font, i així poder comprovar l’eficàcia de les mesures correctores aplicades.

La menor investigada pel tall de les vies del TAV a Girona durant l'aniversari de l'1-O s'ha acollit al seu dret a no declarar davant la fiscalia de menors. L'atestat policial, que es basa en imatges de les càmeres de videovigilància de l'estació, la identifica com una de les activistes que, suposadament, es van asseure a les vies.

En un comunicat,  la plataforma Prou informa que estan en contacte amb l'ajuntament per tal que aquests els facilitin les opinions tècniques dels tècnics, tant de l’ajuntament com de la Generalitat sobre l'estudi d'olors que han rebut d'Hinojosa, de la data d’una reunió informativa d’olors així com de l’estudi que estan portant a terme sobre matèries particulades, més agents químics per part de l’ajuntament, de l’aplicació de l’ordenança municipal d’olors i de la implicació de la Generalitat, segons la Plataforma per una mobilització més activa i participativa de la gent afectada. 

logo-bn.png
Ràdio Sarrià - Top90FM és l'emissora de proximitat de Sarrià de Ter (Gironès).


© 1983-2018 Tots els drets reservats
Desenvolupament: Digital Hits Audiovisual
 
© 2019
Telèfon estudis: 972 17 05 40
Contacta amb nosaltres!
logo-ajuntament-petit.png