L'alcalde de Sarrià, Narcís Fajula ha fet aquest divendres al vespre la seva presentació pública com a candidat d'ERC a l'alcaldia de Sarrià de Ter per les properes eleccions municipals del mes de maig. Hi han assistit més de dues-centes persones, veïns, amics, família i companys d'ERC com ara l'alcalde de Sant Julià de Ramis, Marc Puigtió i el regidor de Cultura, Pere Pujolràs.

Fajula va escollir el teatre d'El Centre per fer la seva presentació oficial com a candidat,  acompanyat com era d'esperar de Roger Torrent, President del Parlament i exalcalde de Sarrià de Ter. El lema d'ERC és "Som el que fem".

Fajula ha encetat el seu discurs recordant el fet que fa un any va agafar el relleu de Torrent a l'alcaldia "amb serenor i responsabilitat" i va anar detallant la seva trajectòria personal, la seva vida familiar i lúdica i com va anar de número 2 de la llista encapçalada per Torrent que el gener de l'any passat va renunciar al càrrec d'alcalde, al ser escollit president del Parlament. Fajula va assegurar que ha anat aprenent tot el necessari per fer una bona gestió municipal.

Torrent, en el seu discurs va dedicar les seves primeres paraules a solidaritzar-se amb els alcaldes de Verges i Celrà, víctimes de la repressió que viu el país. De Fajula va destacar que sap com treballa en Narcís i que és "el millor candidat i una persona molt capaç". 

Foto: Ràdio Sarrià