Actualitat

Unió de Pagesos ha convocat diverses tractorades pel dia 14 de març a Girona, Tarragona i Lleida, entre altres llocs, amb concentracions davant les subdelegacions del Govern de l'Estat d'aquestes ciutats, en el marc d'una plataforma reivindicativa de mesures urgents per a la pagesia professional que suposen uns 300 milions d'euros anuals per a Catalunya. 

Aquest dijous a la vaga general impulsada per la Intersindical-CSC pels drets fonamentals i per protestar contra el procés judicial i que compta amb el suport de l'ANC, Òmnium, JXCat, ERC, la CUP i els sindicats USTEC, CGT i d'estudiants. El matí ha començat amb talls de carreteres, a comarques gironines s'han tallat carreteres a l'AP-7 i N-II i la C-66 i a la ciutat l'ANC ha organitzat una enllaçada. A Sarrià de Ter alguns comerços han tancat. 

Més de 500 alcaldes demanen un judici just i imparcial per als líders independentistes que seran processats a partir d’aquest dimarts i l’alliberament immediat perquè puguin assistir al Tribunal Suprem en llibertat, en un acte organitzat per l’Associació Catalana de Municipis i l’Ajuntament de Barcelona que va tenir lloc al Saló de Cent del consistori. A l’acte també hi van assistir familiars dels empresonats i alcaldes de diverses formacions polítiques.

La Intersindical CSC ha decidit deconvocar la vaga prevista per aquest dijous i traslladar-la al 21 de gener perquè tingui més èxit i sigui massiva. El sindicat demana la derogació de la reforma laboral, la implantació d’un sou mínim català de 1.200 euros o la recuperació de les lleis socials suspeses pel Tribunal Constitucional entre d'atres punts.

Els Mossos d’Esquadra han dut a terme una llarga investigació que ha culminat en un operatiu antiterrorista per detenir 17 persones com a presumptes autores de delictes de terrorisme,  contra el patrimoni, contra la salut pública, organització criminal i falsedat documental. La investigació es va iniciar a mitjans de l’any 2017, temps durant el qual l’Àrea Central d’Informació Exterior ha treballat tutelat pel Jutjat d’Instrucció número 6 de l’Audiència Nacional i amb col·laboració del Centre Nacional d’Intel·ligència (CNI).

Aquest dilluns ha començat la vaga de cinc dies de metges d'atenció primària de Catalunya. Al CAP de Sarrià de Ter el seguiment de la vaga ha estat total i només funcionen els serveis mínims segons ha explicat la Dra Esther Fages directora de l'Equip d'Atenció Primària de Sarrià. Els metges protestem per les retallades pressupostàries que, denuncien, han provocat una "sobrecàrrega assistencial insostenible" i una pèrdua de poder adquisitiu.

logo-bn.png
Ràdio Sarrià - Top90FM és l'emissora de proximitat de Sarrià de Ter (Gironès).


© 1983-2018 Tots els drets reservats
Desenvolupament: Digital Hits Audiovisual
 
© 2019
Telèfon estudis: 972 17 05 40
Contacta amb nosaltres!
logo-ajuntament-petit.png