Del 25 al 31 de març se celebrarà la tercera edició de la Setmana del Comerç, una iniciativa que impulsa la Generalitat, a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM). Amb el comerç com a protagonista, aquesta iniciativa pretén ser el punt de trobada amb el sector comercial on es combinaran espais d’intercanvi d’experiències, plataformes de reflexió, i espais de foment d’idees amb un munt d’activitats arreu del territori que ajudaran a posar en valor el comerç i a reivindicar l’important paper que juga en l’economia catalana i en el model de país.

Les Jornades Comerç Increïble –sessions de debat i coneixement que se celebren en el marc de la Setmana del Comerç— se centraran enguany en analitzar les noves eines de promoció dels eixos comercials i en les oportunitats de les solucions tecnològiques pel comerç. Una de les jornades, 26 de mar, es dedicarà de forma monogràfica a analitzar i debatre el present i futur dels eixos comercials a Catalunya, i a la futura llei de les Àrees de Promoció Econòmica i Urbana (APEUs), que impulsa la Generalitat, com a eina de foment i millora de la àrees comercials.

A les comarques gironines, estan previstes una vintena d’activitats impulsades per les entitats i associacions comercials que s’han sumat a la Setmana del Comerç. A tot Catalunya, s’han programat 160 activitats.