Els fets ha passat cap a les deu del matí d'aquest dilluns, quan el vehicle cisterna estava descarregant resina de polièster a pressió a l'interior d'una nau industrial de l'avinguda Europa d'Olot. El conductor del camió que ha resultat ferit i ha estat atès immediatament per una ambulància medicalitzada hi ha estat traslladat a l'hospital Vall d'Hebron de Barcelona. 

L'home pateix cremades  importants i un traumatisme cranioencefàlic. El ferit es trobava a la part superior del camió cisterna tot comprovant si el buidatge que acabava de fer havia estat correcte i en aquest moment, quan per causes que es desconeixen, s'ha produït la deflagració. La cisterna està repartida en tres compartiments i l'afectat treballava damunt del compartiment buit. La flamarada ha rebentat el sostre i ha provocat un petit incendi. Una de les tapes de la cisterna ha impactat contra la víctima. La deflagració no ha provocat danys estructurals a l'edifici però ha afectat unes bigues de la nau industrial. 

Fins al lloc dels fets, s'hi ha desplaçat sis dotacions dels Bombers, efectius del SEM i s'ha activat un helicòpter del GRAE.