Ha sigut un altre fill que ha trobat el cos de la víctima,  aquest dijous a la nit,  als peus del llit en una habitació del domicili, amb múltiples ganivetades al cos. Els fets han passat en un tercer pis d’un bloc de l'avinguda Països Catalans, 45-47 de Banyoles.  

El fill de la víctima ha donat la veu d'alerta entre les nou i les deu de la nit. Al pis, han trobat el ganivet ensangonat i també una carta manuscrita que hauria deixat la menor abans de fugir i on reconeix ser l’autora del crim.

Els veïns de l’edifici -que es troba en ple centre de Banyoles- haurien sentit crits i una discussió a primera hora del matí d’aquest dimecres. Però no ha estat fins al vespre que el fill de la víctima ha anat al pis on ha descobert el cos de la dona. La jove segons la família pateix brots psicòtics i hauria estat ingressada diverses vegades a l’hospital psiquiàtric de Salt. 

L'aixecament de cadàver per part de la comitiva judicial s'ha fet a quarts de quatre de la matinada. El furgó funerari ha traslladat el cos de la víctima a l'Institut de Medicina Legal de Girona on els forenses li han de practicar l'autòpsia.

D'altra banda l'Ajuntament de Banyoles ha condemnat els fets i ha decretat dos dies de dol oficial durant els quals les banderes onejaran a mig pal i quedaran suspesos tots els actes oficials promoguts per l'Ajuntament de Banyoles. També ha convocat un acte de rebuig amb cinc minuts de silenci aquest divendres a les 12 del migdia davant el consistori.

Foto: ACN