La menor de 17 anys detinguda per matar la mare a Banyoles va admetre els fets durant la reconstrucció del crim portada a terme al domicili familiar, per la comitiva judicial després de la detenció de la menor a Castell - Platja d'Aro, segons fonts de la investigació.

La menor ha admès que va matar la víctima, Carme Pèlach, de 53 anys, amb un ganivet, encara que ha explicat que no recordava les vegades que la va apunyalar, ja que el cadàver presentava diverses ferides d'arma blanca.

Respecte al mòbil del crim, la menor ha explicat que tenia problemes en la relació amb la seva mare i que estava enfadada per una discussió que havien tingut la nit anterior. Per això, va admetre que dimecres al matí la va atacar amb un ganivet de cuina.

La reconstrucció de l'assassinat s'ha dut a terme al domicili familiar en el qual convivia amb la mare i on el fill gran va trobar el cos enmig d'un bassal de sang.

Els Mossos van detenir la jove aquest dijous al migdia en una residència que la família té a la localitat de Castell - Platja d'Aro.

Està previst que la jove, amb un historial clínic per problemes mentals, passi aquest divendres a disposició de la Fiscalia de Menors.

Davant l’Ajuntament de Banyoles s’han fet uns minuts de silenci per rebutjar aquest homicidi.

Foto: ACN