Els Mossos d’Esquadra juntament amb agents de la policia local de Sarrià de Ter, han desmantellat una gran plantació de marihuana i han denunciat penalment un home de 29 anys, veí de Sarrià de Ter i de nacionalitat romanesa com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública, tràfic de drogues i per un altre delicte de defraudació de fluid elèctric. L'home tenia més de 600  plants de marihuana. 

El passat dilluns 4 de febrer els agents de la policia local de Sarrià van localitzar al carrer Firal una connexió fraudulenta a la xarxa elèctrica. Posteriorment els agents i dos operaris d'una companyia elèctrica van comprovar la manipulació i van tallar el subministrament elèctric. En fer aquesta operació els policies van notar una forta olor a marihuana i van avisar els mossos que van arribar al lloc dels fets i juntament amb la policia local van esbrinar l’origen de l’olor, un garatge d'aquest carrer. En aquell moment, va sortir un home de l'interior d'un habitatge que es dirigia al garatge, els agents li van preguntar per aquella olor i el jove va reconèixer que tenia unes plantes al garatge.

Després d’obtenir l’autorització, els agents van entrar al garatge i al traster del domicili i van localitzar el cultiu amb un total de més de 600 plantes de marihuana repartides en tres estances diferents amb els seus ventiladors, làmpades i aparells d’aire condicionat. L'home no té antecedents i passarà properament a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona.