Actualitat

La farmacèutica, Loreto Giralt i l’acupuntor Dani Mir del programa Objectiu 100 de Ràdio Sarrià parlaran sobre “El plat nutritiu segons la Universitat de Harvard”, aquest dijous 11 d’abril a les 7 de la tarda. Loreto ens explica la importància d’aquesta trobada.  D’altra banda l’acupuntor, assegura que és molt important la varietat d'aliment que ha de tenir un plat saludable i destaca el que ha de contenir.

Coincidint amb el Dia Mundial per a la prevenció del Càncer de Colon es vol coincienciar a la població sobre la importància de la detecció precoç de la malaltia. L’any passat, el programa de cribratge de càncer de còlon i recte va permetre detectar 34 casos nous a la regió sanitària de Girona. L’AECC-Catalunya contra el càncer ha instal·lat aquest dijous a la plaça Miquel Santaló de Girona, uns vàters amb l’objectiu de cridar l’atenció dels vianants per conscienciar la població de la importància de participar en el programa de detecció precoç de la malaltia que actualment ja té cobertura a tot Catalunya.

L’Institut d’Assistència Sanitària (IAS) ha rebut de la Fundació Oncolliga Girona la donació de 49.547,08 euros, diners recollits a la cursa benèfica de l’Oncotrail 2018. La quantitat s’ha invertit en la compra de vint llits per a pacients hospitalitzats a la unitat de Cures Pal·liatives de l’Hospital Santa Caterina del Parc Hospitalari Martí i Julià de Salt. 

El Servei de Vigilància Epidemiològica de Girona de l'Agència de Salut Pública de Catalunya investiga un brot de sarna a l'hospital Santa Caterina de Salt que afecta tres professionals del centre que juntament amb els seus familiars ja han iniciat el tractament. S’està investigant també si hi poden haver més afectats i quin és l'origen del brot. De manera preventiva, s’ha de valorar si cal aplicar el tractament a totes les persones del centre que hagin tingut més contacte amb els afectats i es farà vigilància activa per poder iniciar els tractaments si es detecten nous casos. A més, s'han adoptat les mesures ambiental necessàries per evitar que es propagui. Entre elles, la neteja a altes temperatures de tota la roba que pot haver estat en contacte amb els afectats.

logo-bn.png
Ràdio Sarrià - Top90FM és l'emissora de proximitat de Sarrià de Ter (Gironès).


© 1983-2018 Tots els drets reservats
Desenvolupament: Digital Hits Audiovisual
 
© 2019
Telèfon estudis: 972 17 05 40
Contacta amb nosaltres!
logo-ajuntament-petit.png