Aquest dissabte a la tarda al Coro el regidor del PSC a Girona, Quim Rodríguez, s’ha presentat com a candidats per Sarrià de Ter. Rodríguez agafa el relleu del regidor Roger Casero (CP), després de 16 anys com a regidor a l’Ajuntament de Sarrià. 

Rodríguez va assenyalar tres eixos fonamentals de la seva acció de govern a Sarrià: demanar la construcció d'un centre de dia per a gent gran ja que el 17 % de la població de Sarrià té més de 65 anys (850 persones) el 3% té més de 85 any (150 persones) i també la construcció d'una nova escola bressol, i augmentar el control de sorolls i contaminació de la indústria del municipi. 

D'altra banda, Rodríguez va criticar la manca d'informació del Departament d'Educació i ajuntament en relació a l'obertura del nou institut al poble. “No es planifica i no es fa participar als pobles” va afegir.

Abans de la seva intervenció, la portaveu socialista al consistori gironí, i secretaria del PSC, Silvia Paneque va descriure el seu company de grup com un home «tossut, acostumat al sacrifici i amb una idea molt clara del que vol per Sarrià» i va afegir que Sarrià ha anat perden moltes oportunitats i en Quim té una idea molt clara de posar “Sarrià al mapa” i podrem fer realitat l’àrea urbana”.

Per la seva banda, Rodriguez li va demanar que lideri la construcció de la “Girona urbana”, amb altres municipis.

El secretari general del PSC, Miquel Iceta va destacar de Rodríguez “ la capacitat com a bona persona i dialogant, que ha dedicat més estona a elogiar els anteriors alcaldes i adversaris que a parlar d’ell ”. Iceta també va considerar de cares a les eleccions generals que «el moviment independentista ha de replantejar el seu projecte, legítim, però no ha pogut tirar endavant i l'acció de govern es ressenteix».

A la presentació de Rodríguez a més del subdelegat del Govern, Albert Bramon, hi havia diversos candidats socialistes al Congrés i al Senat per Girona.

L'eslògan de la candidatura dels socialistes a Sarrià de Ter serà “Aire net per Sarrià de Ter, un projecte en comú”

Fotos: Ràdio Sarrià