El Passeig del riu de Sarriá ja és accessible per a persones amb mobilitat reduïda, després de les millores que s'han portat a terme a la zona. Aquest dilluns el president del Consorci del Ter, Joaquim Roca i la Directora de Banca Institucions de CaixaBank a Girona, Gemma Batlle i l'alcalde de Sarrià de Ter, Narcís Fajula han visitat els treballs. 

L’actuació ha tingut un cost de 4.500 euros. D’aquests, CaixaBank hi ha aportat 3.000 euros i el Consorci del Ter 1.500. L’aportació de CaixaBank prové d’un acord de col·laboració amb el Consorci del Ter per fomentar l’accessibilitat, descoberta i divulgació als espais naturals fluvials del Ter. Amb l’acord, el Consorci  va obrir una convocatòria adreçada a tots els ajuntaments que formen part de l’ens per presentar propostes de millora de l’accessibilitat als espais fluvials per a persones amb mobilitat reduïda. Es van presentar un total de quatre propostes dels ajuntaments de Manlleu, la Cellera de Ter, Sant Gregori i Sarrià de Ter. La proposta guanyadora va ser la de Sarrià de Ter.

Els treballs han consistit en fer una rampa, pavimentar amb sauló compactat, i posar taules de pícnic i una font, adaptades. En la visita d’aquest dilluns, l’associació El Blauet de Girona, ha portat a terme un taller d’anellament d’ocells amb usuaris de MIFAS Girona.

Imatge: Consorci del Ter