La regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Sarrià de Ter busca voluntaris esportius per a col·laborar en l'organització d'esdeveniments esportius que es realitzin al municipi, tant els promoguts des de l'àrea d'esports de l'Ajuntament, com si són organitzats per entitats sarrianenques.

Segons apunta la regidoria d'esports sarrianenca cada cop són més els esdeveniments puntuals o anuals que es celebren al municipi dins l’àmbit esportiu (Critèrium Esportiu, Trial de Sarrià de Ter, Sant Silvestre Sarrianenca,  24 hores de La Rasa, Torneig de Futbol Pista d’Estiu de Sarrià de Dalt, Campionats Nacionals de diferents esports, torneigs...). Alguns d’ells promoguts des de les pròpies entitats esportives, i d’altres des de la regidoria d’Esports, però tots ells amb ganes de créixer i seguir donant a conèixer arreu el nom del municipi. 

Per això, des de la Regidoria d’Esports s'ha decidit crear el grup de Voluntaris Esportius de Sarrià de Ter. Per formar part de la borsa de voluntaris cal tenir més de 18 anysLa seva funció serà col·laborar amb l’organització dels esdeveniments esportius, tant si són promoguts des de l’àrea d’esports de l’Ajuntament, com si són organitzats per les entitats sarrianenques i aquestes demanen col·laboració.