L'Ajuntament de Sarrià de Ter homenatja a l'artista sarrianenca i gran activista cultural, Dolors Xabé dedicant-li en honor su l'espai d'exposicions de la Cooperativa, que portarà a partir d'ara su nom. La inauguració de la sala d'exposicions en record a "Dolors Xabé", és fara el Pròxim 26 de setembre a 2/4 de 8 del vespre amb la inauguració de l'exposició "Nedar com els ocells" de Sebi Subirós i que és podrà visitar fins al 2 de novembre de 2018.

Dolors Xabé era també col·laboradora de Ràdio Sarrià, va ser impulsora del Patronat de Pares de Família de Sarrià de Ter i de les colònies a Granollers de Rocacorba. Va morir el 4 d'agost de 2014 a l'edat de 85 anys.

Aquest acte cultural, organitzat per l'ajuntament de Sarrià de Ter i marcarà l'inici del projecte d'exposicions d'art contemporani a la Sala del Centre Cívic. Una aposta que és va iniciar a l'gener d'enguany amb l'exposició "Work in Progress" dels artistes Pep Aymerich i Pep Admetlla. 

El cicle d'exposicions d'art contemporani abastarà des del mes de setembre ia Fins al desembre. El tret de Sortida el marca l'artista Sebi Subirós i prendrà el Relleu l'exposició de Pere Bellés. 

L'exposició "Nedar com els ocells" de l'artista Sebi Subirós és podrà visitar Fins al 2 de novembre. També estan programades visites guiades per els escoles del municipi i tallers relacionats amb els exposicions. L'horari de visita de les exposicions de la Sala "Dolors Xabé" serà de 16 a les 21 hores, de dilluns a divendres. És podran visitar a la sala "Dolors Xabé" de gener a juny de 2019 els creacions d'artistes emergents com ara: Edgar Massegú, Marta Pascual i Tonyi Alcázar.

Jordi Estefanell, regidor de cultura de l'Ajuntament de Sarrià de Ter.