El ple de Sarrià de Ter ha aprovat aquest dimarts al vespre, un pressupost de 4.583.500 euros pel 2019. Això suposa un augment d’uns 500 euros respecte a l’any anterior. La proposta es va aprovar amb els nou vots a favor d’ERC i l’abstenció de Candidatura de Progrés i PDeCAT. 

La regidora d'Hisenda, Encarna Jiménez va detallar en el ple municipal l’increment del nou pressupost que ha augmentat pels ingressos i, que servirà per invertir més diners en la majoria de les partides de les àrees de l'Ajuntament. En primer terme augmenten les partides de caràcter social i les de promoció econòmica que fan referència al desenvolupament empresarial i comercial, per elaborar plans de dinamització de diferents sectors, com ara l'industrial. 

Pel que fa a l’àrea de cultura, la partida (127.935 €) també augmenta  i preveu inversions per al centre d'arts escèniques, “El Centre”, potenciació de l'edifici Masó, la sala d'exposicions de la Cooperativa i el projecte arqueològic de la Vila Romana del Pla de l’Horta. Segons va explicar en el ple el regidor de Cultura Jordi Estefanell.

La partida de comunicació també s’incrementa, l’equip de govern aposta per reforçar la ràdio municipal ampliant el seu pressupost.

Segons el regidor de CP, Roger Casero, el tema de la ràdio municipal <<s’hauria d’haver abordat de manera diferent i des de fa temps. És un servei municipal d’una llarga trajectòria i que una de les virtuts que té la nostra emissora comparat amb d’altres altres emissores municipals que té un percentatge de programació pròpia a la graella, que té molt de valor i  que dona veu als veïns i veïnes del poble. És un actiu, que no s’hauria de perdre>> va apuntar Casero. 

El ple també va aprovar el conveni de col·laboració entre el Consell Comarcal del Gironès i l’Ajuntament de Sarrià de Ter pel desenvolupament econòmic local, d’ocupació i de planificació estratègica així com un annex de col·laboració per a la dinamització econòmica al municipi de Sarrià i l’adhesió de l’Ajuntament de Sarrià a l’Associació de municipis i Entitats per l’Aigua Pública (AMAP) tots aquests punts per unanimitat.