EL CENTRE-espai d’arts escèniques, el nou equipament de Sarrià acollirà a partir d'ara les "Nits del Coro" el cicle de cafè-teatre de Sarrià de Ter, pioner a la Xarxa Gironina de Cafè-teatre que estén les arts teatrals per les comarques gironines, engega la seva novena temporada al municipi i ho fa amb un canvi en el seu emplaçament.

Aquest any les «Nits» abandonen la Cafeteria del Coro, on van néixer i estrenen una nova sala que forma part de les instal.lacions teatrals sarrianenques recentment remodelades. Sarrià de Ter compta des d’aquesta tardor amb un nou equipament cultural: EL CENTRE-espai d’arts escèniques, antigament Centre Cultural Parroquial Mn. Domingo Casanellas, i que en l’actualitat disposarà d’una sala amb capacitat per a 200 espectadors remodelada i actualitzada. I també amb una sala més petita amb capacitat per a 90 persones apta per a espectacles de menor format i actes culturals o socials diversos. És aquesta sala la que allotjarà el cicle de cafè-teatre que ofereix una programació teatral regular de desembre a juny, amb dos espectacles cada mes a preus molt populars.

EL CENTRE-espai d’arts escèniques ubicat al carrer Paulí Torras núm. 1 de Sarrià de Dalt neix, segons indica l’Àrea de Cultura de l’ajuntament de Sarrià de Ter, amb la voluntat d’oferir al municipi un nou espai que condensi i potencii la seva activitat participativa, artística i cultural.

"Nits del Coro" es converteixen a partir d’aquest mes de desembre en "Nits del Centre". L’espectacle inaugural serà el dijous 6 de desembre, a la seva hora habitual les 21,30 h. Escarteen sisters, aquest duet revelador, presenta el seu nou àlbum: composicions pròpies i algun arranjament de temes emblemàtics. La Laia i Flavia diuen que són un quartet de corda, perquè canten i toquen a la vegada, aquest és el joc principal. Les Escarteen creixen en una masia del Penedès, i d'aquell silenci neixen les seves cançons. La seva música té la influència de la naturalesa que les ha envoltat des de petites, per això no és ni d'un color ni d'un altre, ni d'una temperatura o una altra, és orgànica i inefable. El duo sorgeix component cançons per a comunicar-se amb l'avi, que viu a Bèlgica (a molts quilòmetres lluny de la masia on han crescut) i ja fa uns anys que és malalt.