Els veïns de Sarrià de Ter, es tornen a queixar a través de les xarxes socials, per l'augment del soroll que ha provocat Hinojosa, la nit d'aquest dilluns a dimarts, que s'ha fet notar a diferents sectors del municipi, no només als habitatges més propers a la fàbrica com passa habitualment. Un cop consultada l'empresa, la Paperera de Sarrià, ho atribueix a un fet puntual, a causa del procés industrial i en uns moments determinats. "L'increment de soroll de la fàbrica Hinojosa es deu al procés industrial i és una cosa molt puntual, segons fonts del departament de comunicació de l'empresa".

La fàbrica però diu que lamenta les molèsties ocasionades als veïns aquesta nit,  i ho atribueix al fet que "en moments molt puntuals, la planta pot haver incrementat el seu nivell acústic. Això es deu a alguna part concreta del procés industrial que s'estigui duent a terme en aquells moments. Però en tot cas es tractaria de quelcom molt puntual que, per altra banda, entra dins la normalitat de qualsevol activitat industrial." apunten fonts de l'empresa. 

La Paperera de Sarrià de Ter,  també assegura que la percepció de més soroll augmenta a les nits." Això es deu al fet que hi hagi més silenci al poble". Però segons l'empresa "al contrari del que pugui semblar, tots els nostres indicadors assenyalen que el nivell acústic és estable al llarg de les 24 hores." Hinojosa diu novament que està treballant per solucionar les molèsties, "estem treballant amb fermesa per solucionar les molèsties que puguem ocasionar als veïns i recorda la inversió que està realitzant al municipi, "Des de la nostra arribada a Sarrià de Ter hem invertit més de dos milions d'euros en la millora de l'entorn, i continuarem dedicant esforços i diners en la reducció del nivell acústic.

Segons l'empresa  "les properes accions es basaran en el pla d'actuació que ens han presentat dues prestigioses empreses especialitzades en gestió ambiental, que durant el darrer any han estat analitzant les nostres instal·lacions. Aquest pla de millora ja s'ha començat a executar."diu l'empresa Hinojosa.