Els veïns de Sarrià de Ter s’han queixat a través de les xarxes del soroll que la fàbrica feia aquest dilluns.  Segons fonts de la Paperera de Sarrià “lamentem les molèsties que puguem haver ocasionat als veïns aquesta nit”. L'empresa  diu que·en moments molt puntuals, la planta pot haver incrementat el seu nivell acústic. Això es deu a alguna part concreta del procés industrial que s’estigui duent a terme en aquells moments. Però en tot cas es tractaria de quelcom molt puntual que, per altra banda, entra dins la normalitat de qualsevol activitat industrial.”

Segons l’empresa la percepció de més soroll augmenta a les nits.” Això es deu al fet que hi hagi més silenci al poble”. Però segons l’empresa paperera “al contrari del que pugui semblar, tots els nostres indicadors assenyalen que el nivell acústic és estable al llarg de les 24 hores.”

Hinojosa recorda que “estem treballant amb fermesa per solucionar les molèsties que puguem ocasionar als veïns. Des de la nostra arribada a Sarrià de Ter hem invertit més de dos milions d’euros en la millora de l’entorn, i continuarem dedicant esforços i diners en la reducció del nivell acústic. Les properes accions es basaran en el pla d’actuació que ens han presentat dues prestigioses empreses especialitzades en gestió ambiental, que durant el darrer any han estat analitzant les nostres instal·lacions. Aquest pla de millora ja s’ha començat a executar.”

Fotos: Ràdio Sarrià