La programació de cafè teatre de Sarrià de Ter es trasllada a un nou equipament escènic a Sarrià de Dalt. Aquest dijous 6 de desembre a les 21:30 h s’estrena el nou espai que acollirà la programació de la Xarxa Gironina de Cafè Teatre al municipi. Després de vuit temporades oferint el cicle a la Cafeteria del Coro, enguany es trasllada a El Centre - Espai d'arts escèniques teatrals, al carrer Paulí Torras número 14 de Sarrià de Sarrià de Ter.

El Centre - Espai d’arts escèniques, antigament Centre Cultural Parroquial Mn. Domingo Casanellas, compta amb dos espais: una sala de mitjà format amb capacitat per a 200 espectadors remodelada i actualitzada i una altra més petita amb capacitat per a 90 persones, apta per a espectacles de menor format i actes culturals o socials diversos. És precisament aquesta segona sala la que acollirà el cicle que passa a anomenar-se Les Nits del Centre. 

Les encarregades d’inaugurar la novena temporada, seran les Escarteen Sisters, un duet que presentarà el seu primer disc amb composicions pròpies i algun arranjament de temes emblemàtics. Nits del Centre obrirà les seves portes a les 20.30 h, amb una entrada de 3 €  i continuarà oferint servei de bar i montaditos abans de cada funció.