L'alcalde de Sarrià de Ter i candidat d'ERC a les properes eleccions municipals del 26 de maig, Narcís Fajula farà el pròxim divendres 18 de gener,  la seva presentació oficial com alcaldable, ho farà a l'espai d'arts escèniques "El Centre" a les 20.30 h. També intervindrà Roger Torrent, President del Parlament de Catalunya i exalcalde de Sarrià de Ter.

Fajula va anar de número 2 a la llista de Torrent a les municipals de l'any 2015,  la candidatura de Torrent va aconseguir repetir els mateixos resultats que a les eleccions del 2011 i revalidar la seva àmplia majoria, amb nou dels onze regidors i ell es va convertir en primer tinent d'alcalde i amb dedicació exclusiva.  El passat mes de gener del 2018 es va passar a ser l'alcalde arran de la renúncia de Roger Torrent que va deixar l'alcaldia per ocupar el càrrec de President del Parlament.

L'assemblea local d'ERC, va escollir per unanimitat a Fajula com a candidat a l'alcaldia per a les municipals d'aquest any 2019. El cap de llista republicà intentarà revalidar el càrrec i aconseguir una majoria. 

Fajula va néixer a Sarrià de Ter l'any 1976, és llicenciat en Publicitat i Relacions Públiques i forma part de l'executiva comarcal d'Esquerra al Gironès.