El Dipòsit juntament amb l’Àrea de Promoció Econòmica de l’ajuntament de Sarrià de Ter, convoquen el Premi DEZERO, amb l’objectiu de fixar el talent emprenedor al municipi. Aquesta iniciativa vol facilitar al beneficiari el desenvolupament del seu projecte empresarial a Sarrià de Ter i enfortir la xarxa d’emprenedoria local.

 Carina Ibánez, del Dipòsit espai Coworking ha explicat a Ràdio Sarrià l'objectiu del premi. El premi consisteix en una estada a l’espai d’allotjament empresarial a més d’un programa de mentoring i publicitat al PUNT. Podeu descarregar les bases completes de la convocatòria a la web. Per a optar a la beca, cal omplir el formulari i enviar-lo a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

L’estada té una durada de 6 mesos i el beneficiari pot gaudir dels serveis que ofereix l’espai: Disposar de l’espai de treball físic personal, que consisteix en una taula, una calaixera, una cadira, Disposar de la sala de reunions i altres espais comuns així com el seu equipament, Utilizació de fibra òptica per cable o wifi, Utilització de la impressora multifuncions (impressora, escàner i fotocopiadora), Domiciliació fiscal, Servei de neteja setmanal, Accés 24 hores del dia i els 365 dies de l’any al recinte i servei d’alarma., Participar a les trobades professionals entre coworkers i diposar de les xarxes socials del Dipòsit per publicitar el projecte.