Infraestructures

Aquest dimarts començaran les inspeccions a l’asfalt de la calçada del carrer de Barcelona de Girona per tal de determinar si hi ha amiant a la via. Les actuacions es portaran a terme dimarts, dimecres i dijous d’aquesta setmana, de les set de la tarda a les onze de la nit, amb l’objectiu de minimitzar les afectacions a la circulació. També s’inspeccionaran la ronda de Ferran Puig i la plaça del Marquès de Camps.

L’Ajuntament de Girona xifra en 5.199.806,39 euros les despeses de les actuacions derivades de l’arribada del TAV a la ciutat que s’han assumit des del consistori. Aquesta xifra inclou projectes de reposició del parc Central i d’altres zones de la ciutat afectades per les obres, costos complementaris de control i compensacions als veïns i veïnes i estudis i actuacions prèvies.

L’Ajuntament de Girona ha aprovat avui de forma definitiva el projecte de rehabilitació de l’edifici de l’antic Cinema Modern. L’acord de Junta de Govern Local permet seguir el calendari previst i que en els propers dies es pugui obrir el concurs per licitar les obres de la reforma. Es preveu que les obres de la primera fase puguin iniciar-se al voltant del segon trimestre del 2019. 

logo-bn.png
Ràdio Sarrià - Top90FM és l'emissora de proximitat de Sarrià de Ter (Gironès).


© 1983-2018 Tots els drets reservats
Desenvolupament: Digital Hits Audiovisual
 
© 2018
Telèfon estudis: 972 17 05 40
Contacta amb nosaltres!
logo-ajuntament-petit.png