La companyia Estat Particular, dirigida per Pep Vila, presenta aquest dijous a les Nits del Centre, un espectacle de clown protagonitzat per l'actor Ovidi Llorente, "Quina Barra!",  una preestrena d'un espectacle que en un futur,  es vol realitzar en una barra d'un bar de qualsevol poble. 

Recolzat a la barra del bar del seu amic Cisco Noguera, en Josep explica les seves tres grans passions: les dones, la música de cobla i el bon tiberi, aquest és la sinnopsis d'aquest espectacle. Segons el director de l'obra, Pep Vila, "és un monòleg interpretat per l'Ovidi Llorente de creació pròpia, i en la línia del que ha anat creant,  a l'estil de l'Hotel Eden", un personatge "molt divertit, amb una manera peculiar de ser, que connectes bé amb el públic". El projecte, segons explica Vila és poder començar fent l'espectacle en espais petits, però després "la idea és fer-ho realment en un bar i poder fer servir la barra de qualsevol bar i municipi".

Les Nits del Centre comencen a les 21.30 h i estan organitzades per l'ajuntament de Sarrià de Ter, l'Associació Cultural, Ona Sarrià i la producció de l'AGT. El preu de l'entrada són 3 euros.