El passi del film està emmarcat dins dels actes del Dia Internacional de l’Art organitzat pel Bòlit Centre d’Art Contemporani de Girona. L’acte que se celebrarà a les 12 del migdia i comptarà amb la participació del director David  Sánchez i l’actor sarrianenc, Edgar Massegú (PulpoPop).

A la pel·lícula, gravada sense cap tipus d’ajuda, hi  apareixen totes les disciplines artístiques sota el denominador comú de la decadència absoluta. La distribuïdora madrilenya YAQ Distribución s’encarregarà de fer la distribució en festivals de cinema especialitzats en temàtica musical, artística i experimental, tant en l’àmbit nacional com l’internacional. La BSO ha anat a càrrec de PulpoPop. La quasi totalitat de les localitzacions són a Sarrià de Ter i el seu entorn.  Els creadors de la pel·lícula asseguren que la narració autobiogràfica no deixarà indiferent a ningú. Al juny la pel·lícula tindrà el seu format expositiu de videoinstal·lació i ja hi ha tancada alguna exhibició.

«Catarsi en forma de monòleg: només un artista i una càmera. Un artista a la deriva que, atrapat dins el deliri de la seva obra, cercarà infructuosament l’art total. Amb tot el que es troba pel camí intentarà crear un sòlid artefacte estètic improvisat, però les seves hores baixes el faran descobrir que l’únic que mou els seus anhels artístics és la decadència absoluta. Rere l’entelada visió de la frontera que hi ha entre genialitat i bogeria, veurà com tota la seva obra s’enruna».