La presentació del seu primer disc com a solista va aconseguir una bona rebuda per part del públic gironí. L’exmembre d'Els Amics de les Arts, ha debutat aquest cap de setmana en solitari al Teatre Municipal de Girona, per presentar les cançons del seu primer disc com a solista, "L'últim Indi". Un concert  intimista, però amb molt de ritme, sobretot perquè Costa no va estar sol a l'escenari, sinó tot el contrari. A banda dels seus músics, va comptar també amb les veus del Gospel Viu Choir, que ja han participat en la gravació del disc. 

D'altra banda l'Elèctrica Dharma ha presentat la seva 'Flamarada' el seu 25è disc,  divendres en el Festival Strenes en un concert al Teatre Municipal de Girona. Es tracta del 25è àlbum del grup després de deu anys sense treure'n cap. 'Flamarada' és una mostra de l'energia renovada que ha agafat la banda després dels 47 anys de carrera musical.Entremig han viscut situacions doloroses que han marcat a tots els seus components, com ara la mort d'un dels seus fundadors, Jordi Fortuny, el setembre de 2013. Tot i així, ha decidit tornar amb un concert que ha revolucionat el públic gironí des del primer moment.

Amb les entrades del concert exhaurides hores abans que comencés, han arrencat amb una cançó instrumental que és el tema que posa nom al disc, 'Flamarada'. Un dels moments més emotius del concert ha estat quan la companyia ha interpretat 'Resistir és vèncer'. Es tracta d'un poema musicat escrit pel president d'Òmnium Cultural, Jordi Cuixart expressament per Elèctrica Dharma. En el disc, la parella de Cuixart, Txell Bonet, posa veu a les paraules del seu company des de la presó. En el concert, però, els encarregats de llegir les seves paraules han estat familiars del líder de l'entitat cultural. A més, també els ha acompanyat el cor Geriona. El públic va rebre els familiars de Cuixart amb crits a favor de la llibertat dels presos independentistes, mentre que des de les diferents llotges onejaven estelades i pancartes a favor de la llibertat dels presos. Una vegada s'ha acabat 'Resistir és vèncer', els espectadors s'han posat d'empeus i han cridat "no esteu sols!" mentre picaven de mans i acomiadaven els familiars de Cuixart i el cor Geriona. En el concert també s'han sentit cançons instrumentals del nou disc com ara 'Dharmali' o 'Zaghareet', que han estat composades a Mali durant un viatge del grup en aquest país africà. La banda també ha recuperat alguns dels temes més mítics com "La gent vol viure en pau"i han volgut reservar pel final el seu èxit més gran 'Inana', que ha servit per acomiadar el concert.

Fotos: Festival Strenes de Girona