La Circus Arts Foundation instal·larà a Girona una gran carpa en forma d'iglú, en un espai entre la cruïlla entre la carretera Barcelona i el passeig d'Olot. Es tracta d'un solar asfaltat on hi havia un aparcament. El nou equipament serà permanent i formarà part d'un projecte cultural multidisciplinar. Segons els promotors es tracta d'una original infraestructurà en forma d'iglú que ofereix una especial comoditat i no cal fer cap perforació al terra per muntar-lo, una característica que el fa únic i que li permet instal·lar-se allí on cap altre circ ho fa: al cor del centre urbà, fins i tot, al damunt d'aparcaments". 

La iniciativa s'ha presentat aquest dimarts en una reunió amb els veïns de la zona amb la Circus Arts Foundation que ja ha demanat el permís a l'ajuntament de Girona per poder instal·lar la carpa o l'objectiu dels promotors és que les activitats comencessin per les fires de Sant Narcís. Els promotors van deixar clar que es tracta d'una inversió totalment privada, sense cap ajut econòmic de cap institució pública. 

La carpa de 14 metres d'alçada es va instal·lar per primer cop a Figueres a l'any 2015,  és cilíndrica i sense columnes i amb una capacitat màxima d'unes 860 butaques i es preveu que s'hi puguin celebrar tot tipus d'esdeveniments com ara espectacles de teatre, de dansa, concerts, desfilades, tallers, masterclass o utilitzar-lo com a restaurant i es llogarà per a esdeveniments i produccions externs a la fundació Genís Matabosch, president del Circus Arts Foundation