Sarrià inicia aquest curs un nou projecte cultural i artístic per a infants amb la col·laboració del Consell Comarcal del Gironès. El nou projecte cultural i artístic Màgic Art és una iniciativa que ofereix un espai on els infants d'entre 4 a 7 anys podran experimentar diferents disciplines artístiques com la música, les arts plàstiques, les arts escèniques i la dansa.

El programa d'activitats va a càrrec d'un equip de professionals especialitzats en les arts i en l'àmbit pedagògic, que treballen de manera interdisciplinar utilitzant el joc com a element principal i eina motivacional d'aprenentatge. L'objectiu principal és que els nens i nenes s'ho passin bé fent teatre, dansa, plàstica i música descobrint i experimentant l'art en les seves mans.  

El projecte vol crear nous públics per la cultura i fomentar la participació cultural i artística des d'edats inicials amb l'objectiu que els infants descobreixin, coneguin i potenciïn les seves habilitats artístiques perquè, en un futur pròxim, puguin decidir quina d'elles els agrada més i quina els va millor.

El programa cultural i artístic començarà al mes dl'octubre i fins al juny del 2019 i es desenvoluparà a l'edifici Rafael Masó del carrer Major. Les matriculacions s'han iniciat aquest mes d'agost a través del web www.ecam.cat.  Jordi Estefanell, regidor de cultura de l’Ajuntament de Sarrià de Ter