Cristina Clemente amb el seu text M’he posat les ulleres de mirar carregadors es va imposar a Daniela Feixas i el seu text Nena. Per només 5 vots Clemente va guanyar la primera semifinal del VIII Torneig de Dramatúrgia Catalana del Temporada Alta. 

M’he posat les ulleres de mirar carregadors és un text irònic  sobre la lluita feminista escenificada per un diàleg entre carregadors i telèfons mòbils que discuteixen quina és la tasca més important entre ells dos, concloent que un no pot existir sense l’altre. Anit interpretat per Aina Clotet i Ramon Pujol.

El text de Daniela Feixas Nena, ahir  interpretat per Mireia Oriol i Joan Carreras, va tornar a portar a l’escenari la història d’una relació peculiar entre una adolescent i un home solter, després que la jove entri sense permís al jardí i a poc a poc conegui la seva vida. 

Clemente eufòrica, va regalar el seu cistell de bolets (el premi de l’eliminatòria) a Daniela Feixas. Un combat molt amigable conduit per Yessi, la presentadora emblemàtica que interpreta Estel Solé.

Foto: Temporada Alta