El Pavelló Municipal Girona-Fontajau es transformarà per acollir per cinquè cop el Gran Circ de Nadal de la ciutat. Enguany, tindrà lloc del 25 al 29 de desembre i hi participaran un total de 25 artistes internacionals de set països, que oferiran dinou atraccions sobre una pista de gel de més de 400 metres quadrat, amb un total de nou funcions. S'hi podran veure cordes aèries, patinatge acrobàtic, monocicles, rodes alemanyes, malabars en grup, equilibris, cintes aèries entre d'altres.

La regidora d'Igualtat, Drets Socials i Habitatge, Salut i Seguretat en el Treball i Dinamització del Territori, Eva Palau; el vicepresident i diputat de Cultura, Noves Tecnologies, Esports i Benestar de la Diputació de Girona, Albert Piñeira, i el director del Gran Circ de Nadal de Girona, Genís Matabosch, han presentat aquest dimarts el Gran Circ de Nadal de Girona sobre Gel 2.

El director de l'espectacle, Genís Matabosch, ha destacat d'aquesta cinquena edició, que es recupera la pista de gel de la primera edició, la qualitat dels espectacles que es podran veure i l'actuació  del pallasso xilè, Pastelito, estrella convidada d'aquesta edició, descobert en el Festival Internacional del Circ.

Per la seva banda durant la presentació la regidora Eva Palau ha remarcat, "estem contents d'acollir un any més el Gran Circ de Nadal de Girona, una activitat que complementa i diversifica la programació municipal de les festes nadalenques".

El Gran Circ de Nadal de Girona ja ha superat les cinc mil entrades venudes i està estudiant oferir una desena funció. El preu de les entrades van dels 10 als 42 euros i es poden comprar al web del festival Circ de Nadal

Foto: Ajuntament de Girona