Temporada Alta manté l'espectacle de Jan Fabre però retornarà els diners a tots els espectadors que no vulguin assistir a l'estrena. La setmana que ve hi ha programat a Temporada Alta "The Generosity of Dorcas" que està dirigida pel coreògraf belga, Jan Fabre, que el passat mes de setembre va ser acusat d'assetjament sexual. Una vintena de treballadors el van inculpar el passat mes de setembre a través d'una carta.

El festival ja havia programat la funció quan encara no s'havia fet pública la carta oberta a la revista belga Rekto: Verso on 20 treballadores/s denunciaven abús de poder, comportaments masclistes i assetjament laboral per part de Jan Fabre a membres de la seva companyia.

Temporada Alta ha decidit mantenir l'estrena a l'Estat espanyol d'aquest espectacle a l'espera de la resposta de l'auditoria de treball de la Fiscalia d'Anvers que arrel de la carta oberta va decidir obrir una investigació d'ofici (sense que hi hagi presentada cap denúncia) per aclarir els fets i determinar l'existència de possibles violacions de la llei laboral.

El Festival entén que part del públic que ja té les entrades no vulgui assistir a l'espectacle i per tant s'ofereix per tornar els diners de qui ho sol·liciti. Els interessats només han d'escriure un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

D'altra banda diferents col·lectius proposen organitzar piquets informatius el dia de la funció, el diumenge 25 a les 6 de la tarda per evitar que aquesta es porti a terme la funció.