Aquest dijous 10 de gener a les Nits del Centre de Sarrià de Ter la Cia. LePuant presentarà el seu espectacle de clown, "TOT SOL ... I NÚVOL! Un pallasso, una cadira i una maleta són els tres companys de viatge. Ara fa sol, ara fa núvol i ara sol… i núvol. “Tot sol” en busca d’un indret, d’amor i de felicitat; “Tot sol” és en busca de… companyia; “…i núvol” per allò que ens agradaria dir i no ens atrevim. “Tot sol… I núvol”, un espectacle proper i molt humà, on tots ens hi sentirem identificats.

La Cia LePuant, va néixer el 2014 a càrrec de l'actor banyolí, Adrià Viñas que presenta a "Tot sol...I núvol" un espectacle festiu, per a tots els públics, amb molt d'humor, però tractant un tema delicat i complicat com és la solitud i les persones sense sostre.

Amb aquest espectacle humà i proper, Adrià Viñas va rebre el premi al Millor Actor del Festival Mutis de Teatre Independent de Barcelona. Les Nits del Centre estan organitzades per l'ajuntament de Sarrià de Ter, l'Associació Cultural, Ona Sarrià i la producció de l'AGT.  

Així doncs aquest dijous 10 de gener de 2019 a les 21.30 h, es podrà gaudir d'un nou espectacle de cafe teatre professional en petit format. El preu de l'entrada són tres euros.