L'associació "Dones més que mai" acompanyades de l'Alcalde de Sarrià de Ter, Narcís Fajula i el regidor de cultura, Jordi Estefanell i la coordinadora del Centre Cívic, Presen Serrano, han inaugurat aquest dissabte la mostra fotogràfica, que es podrà visitar a la Sala Dolors Xabé del Centre Cívic La Cooperativa de Sarrià i recull el testimoni gràfic de les activitats de l'entitat sarrianenca que es va crear arran de la inauguració del Centre Cívic La Cooperativa, quan un grup de dones de Sarrià de Dalt que hi havien treballat quan hi havia La Cooperativa, van comentar a l’alcalde que tenien ganes de formar part activa del Centre Cívic.  

A partir del gener 1999 aquest grup de dones es va anar trobant i va anar eixamplant el grup. El 22 de novembre es signa l’acta fundacional de l’associació “Dones més que mai”, després de fer els estudis i constituir l’associació, amb el suport de l’Institut Català de la Dona. 

La finalitat de l’associació "Dones més que mai" és, entre d’altres, la d’agrupar les dones per fer caliu, donar suport perquè facin alguna activitat fora de casa. 

L’associació ha portat a terme diferents activitats com ara manualitats, pintura, gimnàstica, taller i passejada de ratafia, xerrades sobre salut, cosir, sortides familiars, sortides culturals entre d’altres i també han col·laborat amb diferents activitats del poble.