Esports

L’Ajuntament de Girona ha homenatjat aquesta tarda la trajectòria esportiva de l’entitat Aligots Club Esportiu durant el passat 2018. L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i el regidor d’Educació i Esports del consistori, Josep Pujols, han rebut avui diversos representants del club al Saló de Plens de l’Ajuntament. Durant la recepció, Madrenas ha entregat a l’entitat un trofeu de la Destinació de Turisme Esportiu (DTE), distinció amb què l'Ajuntament premia les persones esportistes i els clubs que porten el nom de Girona arreu del món.

L’Ajuntament de Girona, la Fundació Marlex Human Capital i el Girona FC han impulsat de forma conjunta el naixement de l’Escola Esportiva Girona Est, que està coordinada per l’Associació per l’Atenció de Serveis i Solidaritat (AASS). El club s’ha constituït aquesta temporada i ja en formen part una setantena de jugadors d’entre 4 i 12 anys.

Aquest cap de setmana el jove pilot de Sant Julià de Ramis a la primera prova del Campionat d'Espanya a Albaida. Dissabte rodava en entrenaments lliures cronometrats i màniga classificatòria quedant en la tercera posició a la primera mànega disputada a la tarda fent una bona sortida en la quarta posició i avançant fins a acabar en la primera posició. 

Open Natura i Tracks Tour organitzen una nova edició de la Ter Bike Experience que arriba a la setena edició i compta amb la col·laboració del Consorci del Ter. La marxa cicloturística de resistència serà el 8 de juny, i tindrà, com a novetat, una sortida des de Girona. Les inscripcions estan obertes des del novembre i ja hi ha 270 inscrits. La prova tindrà un màxim de 500 participants, 150 més que l’any passat.

La Diputació de Girona destinarà aquest any 2.070.000 euros en subvencions per a la promoció i el foment de l’activitat física a les comarques gironines. Aquest import representa gairebé un 4 % més que el de la convocatòria del 2018. Els ajuts es vehiculen per mitjà de quatre programes i s’adrecen a ajuntaments, entitats esportives, consells esportius i centres educatius. De fet, gairebé la meitat de l’import total de la convocatòria és per als municipis. Per primera vegada, aquesta convocatòria inclou la línia de suport als programes municipals d’ajuts als esportistes gironins que participen en competicions individuals i també un ajut per finançar els actes de commemoració dels aniversaris de les entitats esportives.

El Girona encadena nou jornades de lliga sense guanyar. Aquest diumenge els gironins s'han vist clarament superats per un rival que s'ha adaptat al mal estat del terreny de joc i a l'estil de futbol que demanava aquesta situació. 

logo-bn.png
Ràdio Sarrià - Top90FM és l'emissora de proximitat de Sarrià de Ter (Gironès).


© 1983-2018 Tots els drets reservats
Desenvolupament: Digital Hits Audiovisual
 
© 2019
Telèfon estudis: 972 17 05 40
Contacta amb nosaltres!
logo-ajuntament-petit.png