El Sarrià va sortir molt intens a la pista en un partit amb moltes rotacions. Els jugadors de Pere Coll es van desfer amb comoditat de l'Esplugues. El tècnic diu que potser va ser un partit clàssic però demanava no abaixar la guàrdia durant tot el matx, ho explicava dissabte, el pavelló de les UES un cop acabat l'enfrontament. Pel que fa a la classificació continuen segons perquè el Sant Quirze ha guanyat aquest diumenge.

Els sarrianencs mai van anar per darrere al marcador i a mesura que passaven els minuts anaven aconseguint un avantatge més ampli, fins a arribar al descans amb un 17-13. El conjunt local, va acabar guanyant d'onze gols.

L'entrenador del Sarrià, Pere Coll ja està pensant en els pròxims tres partits que els queda, aquest cap de setmana els toca visitar la Salle Bonanova, un equip que està a la zona baixa, i assegura que no els hi posaran fàcil. 

Per altra banda, l'entrenador de l'Esplugues, ha admès el bon joc dels de Coll, les transicions del Sarrià ha dit que són molt professionals i que en algun moment l'Esplugues fallava, l'equip rival no perdonava, Álvaro Polo marxa lloant el bon estat del Sarrià, i ha destacat el bon clima dels seus seguidors i afició, pel tècnic de l'Esplugues ara és important quedar en màximes posicions dels partits que els queda abans d'acabar la competició. 

En acabar el partit del primer equip seguidament va tenir lloc l'enfrontament contra el Bordils, el matx va acabar en Victòria del sènior 2a catalana de la UES a casa contra al Bordils 25 - 24.

Per altra banda hem de parlar d'una derrota del sènior femení de la UES a la pista del Tortosa per 25 - 17.

Foto: Ràdio Sarrià