El Sarrià ha guanyat aquesta jornada a la pista del Palautordera (21-27) i suma la seva cinquena victòria en el que portem de competició.

Va ser un partit còmode pel Sarrià que a partir del 3-3 es va començar a distanciar en el marcador. El Sarrià van arribar a tenir un avantatge de set gols en determinats moments del partit. Mentrestant, els locals no s'apropaven al marcador. Només van estar a dos gols en alguns moments de la segona meitat del partit , però els homes de Pere Coll van saber controlar l'avantatge que tenien per acabar distanciant-se en els minuts finals i acabar guanyant de sis gols (21-27). Amb aquesta victòria el Sarrià es manté a la zona alta de la classificació de primera Estatal, amb un quàdruple empat entre els quatre primers classificats a cinc triomfs i dues derrotes.

La propera jornada reben la visita del Poblenou, que, igual que el Sarrià, només ha encaixat dues derrotes, tot i que també ha sumat dos empats. Pel que fa a l'equip sènior de 2ª Catalana va guanyar d'un a la pista del Sant Cugat (21- 22) i l'equip sènior femení de la UES  també ha guanyat  handbol Tarragona (32-15)

Fotos: UES