Els homes de Pere Coll s’han imposat aquest diumenge al Sant Cugat (30-22), en un partit que en tot moment va anar per davant del marcador. Al descans hi va arribar amb una diferència de quatre gols (13-9) i va augmentar a la segona meitat del partit.

El Sarrià no va donar gaires opcions al Sant Cugat i va acabar guanyant de dotze, en un partit que va ser televisat per La Xarxa i per aquest motiu es va disputar en diumenge. El tècnic del Sarrià, Pere Coll es mostra content amb aquesta nova victòria que els permet mantenir-se a la part alta de la classificació. Coll ja pensa en el partit de la propera jornada a la pista de la Salle Montcada que considera que serà un partit complicat.

La nova directiva del Sarrià va aprofitar la mitja part del partit, de Primera Nacional, per presentar el nou himne, que ha estat composat i produït per músics sarrianencs que són jugadors i exjugadors del club sarrianenc (Carles Gumà, Jaume Casals, Ricard Humet, Josep Aymerich, Pau i Tomàs Cullell, Andreu Illa i Joni Ripoll) 

 

Foto: Ràdio Sarrià