El Sarrià no falla i encadena la setena victòria, contra el Granollers (33-27) que no va tenir cap possibilitat davant del líder, el Sarrià que va sortir motivat, centrat i a guanyar i ho va aconseguir i continua a dalt de tot. A la primera meitat els homes de Sergio Pozo varen veure com el partit se'ls complicava (18-11).

Al final del partit l'entrenador del Granollers, destacava que el Sarrià és un equip "excel·lent" i que ho havia demostrat a la pista i que la clau del partit havia sigut la defensa dels sarrianencs, <<ha estat molt pressionant i nosaltres en cap moment ens hem sentit còmodes. Aquesta ha estat la clau del partit>>. El tècnic del Granollers però, es mostrava molt orgullós del seu equip i de com havien lluitat fins al final.

Per la seva banda el tècnic del Sarrià, Pere Coll destacava que era un partit molt important, clau per seguir a dalt, lluitant i que <<durant tota la setmana havíem estudiat molt bé el rival i tot ens ha sortit a la perfecció i la defensa ha estat molt forta>>, i que era una victòria molt important. La propera jornada UES jugarà a la pista de l'Handbol Esplugues diumenge a les 13.00 h.. El Sarrià jugarà segons Coll en una pista complicada i ara tothom vol guanyar el líder. <<Si juguem tots els partits amb la motivació i les ganes, que hem jugat avui, molt pocs equips ens poden guanyar>>.

D'altra banda qui també continua líder i sense perdre cap partit,  és el Sènior masculí 2a Catalana de la UE Sarrià que va guanyar al Terrassa (29-20) que només havia perdut un partit. Els homes de Jordi Ramos van fer un gran partit, com ens tenen acostumats. Pel que fa a l'equip sènior femení va empatar a la pista del H. Garbí (25-25)

Foto: Ràdio Sarrià