El Sarrià no falla i continua líder,  tot i que el seu rival, La Salle Bonanova, el cuer de la lliga li va donar els problemes esperats, però el Sarrià, continua amb la bona ratxa i aconsegueix el seu novè triomf consecutiu. Gerard Tarrats, entrenador de La Salle Bonanova, destacava que el Sarrià “és un gran equip i juga a casa seva és difícil i que té un públic increïble”. Segons Tarrats “la segona part ens hem desinflat i no hem aguantat el ritme del Sarrià”.

Dissabte La Salle Bonanova, cuer de la lliga sense cap triomf i amb tres empats,  va plantar cara als homes de Pere Coll, segons el tècnic del Sarrià, “era un rival que havíem d’estar atents veient els seus resultats, havien perdut molts partits de poc i perquè encara que vagin perdent en el marcador estan treballant i es tornen a enganxar al partit. Estàvem avisats però potser no hem estat prou contundents a la primera part i des de fora ens han fet mal”.

El Sarrià visitarà la propera jornada la pista del Sant Esteve Sesrovires, quart a cinc punts del Sarrià després de perdre aquest dissabte. Per el tècnic del Sarrià, és una de les pistes més complicades que costa molt. 

D'altra banda Primera derrota del sènior 2a catalana de la UES que va jugar a casa, contra al Molins de Rei (26-28). Pel que fa a l'equip sènior femení va aconseguir una important victòria a la pista H. Cerdanyola (12-42)

 

Fotos: Ràdio Sarrià