L'Ajuntament de Sant Julià de Ramis denuncia la reiteració d'abocaments il·legals de materials diversos, com ara calç i pneumàtics, a la zona de can Gori, al darrere de l'antic bingo de la carretera N-II. Durant el mes d'agost es va detectar un abocament de calç a la zona i la setmana passada i aquesta vegada és de pneumàtics. Segons l'alcalde, Marc Puigtió, les acumulacions d'aquesta mena de materials a la natura provoquen perjudicis al medi ambient i importants costos per part de l'administració per retirar-los i portar-los a la planta de reciclatge adient.

 Puigtió recorda que l'any passat ja se'n van detectar dos més en aquest zona, i se sospita que es tracta de la mateixa empresa. El passat 20 d'agost van trobar un abocament de calç la gestió del qual va comportar una despesa de 3.600 euros per part de l'Ajuntament. Els Mossos estan investigant aquest abocament. Pel que fa al correcte abocament de pneumàtics, el batlle apunta que els costos són d'entre 300 i 400 euros cada vegada.

L’alcalde considera que el punt d'abocament està situat a una zona amagada de fàcil accés amb sortida cap a Girona, fet que pot impulsar certes empreses a abocar allà els materials i així estalviar-se els costos de gestió. Segons Puigtió s'ha sol·licitat el pressupost per instal·lar càmeres de vigilància, s'han col·locat pedres per evitar el pas de camions i s'han dissenyat cartells on s'informa que les sancions per abocaments incontrolats d'aquesta categoria poden arribar als 60.000 euros