El regidor del PSC a Girona, Quim Rodríguez confirma que serà el cap de llista socialista a Sarrià de Ter per a les properes eleccions municipals del 26 de maig. Rodríguez que farà properament la presentació oficial substituirà a Roger Casero (Candidatura Progrés) que es va presentar a les passades eleccions municipals sota el paraigua socialista i que no repetirà. Els socialistes actualment només tenen un regidor a l’ajuntament de Sarrià de Ter però històricament tenien l’alcaldia a les seves mans fins que  Roger Torrent va aconseguir trencar el govern socialista a l’any 2007 quan ERC va pactar amb CiU i va prendre l’alcaldia als socialistes. 

Quim Rodríguez i Vidal va néixer a Sarrià de Ter l’any 1956. Va estudiar a Girona i a la UAB. Mestre, llicenciat en Pedagogia. Va ser director d’escola i professor de geografía i història d’institut de secundària.

Va ser conseller d’ensenyament i cultura del Consell municipal de Sarrià de Ter (1979-1981) President del Consell municipal (1981-1983). Exjugador del Primer equip d’handbol de la UE Sarrià. Fou representant Territorial d’Esports de la Generalitat a Girona l’any 2006 i actualmente és Regidor de l’ajuntament de Girona des de l’any 2015.

Segons Rodríguez el projecte socialista té dos grans reptes, un articular una veritable àrea urbana de la qual formi part el municipi, amb taules sectorials per tractar els temes que afectin la localitat, com ara qüestions culturals, d’ocupació i sobretot medi ambient. Rodriguez destaca que el medi ambient, “no enten de límits emissors”, i que Sarrià es veu afectada per focus emissors com Hinojosa o la pedrera Rubau, situada al terme de Girona però que també afecta als veïns de Sarrià. “Estem envoltats de focus emissors, que haurien d’estar més controlats i comptar amb més mesures pal·liatives”, segons Rodríguez que també vol demanar a la Generalitat que desenvolupi plans sectorials per debatre qüestions importants que afecten el municipi, com ara el mateix medi ambient, el desenvolupament del futur institut o la necessitat d’una residència per a la gent gran.