El ple municipal de Sant Julià d’aquest dilluns ha aprovat per unanimitat una moció en favor dels drets de les persones amb discapacitats diverses per a poder gaudir, en igualtat amb la resta de persones, de les atraccions i zones d'oci, tant a nivell local com a les fires de qualsevol ciutat.

Després que diumenge famílies de persones amb mobilitat reduïda i discapacitats diverses, hagin portat a terme una concentració reivindicativa a les Fires de Girona per a demanar que hi hagi atraccions adaptades per a ells/es. Des de l'Ajuntament de Sant Julià de Ramis, l'alcalde Marc Puigtió i el regidor Pere Pujolràs també hi han estat presents, en especial per a fer costat a una família de Sant Julià, en les seves justes reivindicacions.

La trobada de diumenge se suma a la campanya de recollida de signatures que uns familiars van engegar a finals d’agost a la plataforma per internet Change.org, i que ja ha rebut gairebé 2.200 firmes. En la petició se subratlla que “cada any centenars de nens i nenes, nois i noies, es queden sense poder gaudir de les atraccions a les Fires de Girona”.