Societat

La matinada de diumenge dormirem una hora menys. Això vol dir que avançarem una hora els rellotges, és a dir, a les 2 h seran les 3 h. D’aquesta manera s’abandonarà l’horari d’hivern i es passarà al d’estiu.

El Casino Gerundense de Girona acollirà aquest divendres la gala benèfica Històries amb l'objectiu de recaptar fons per a la Fundació Pasqual Maragall que lluita contra l'Alzheimer. L'entrada costarà a 80 euros i la capacitat és limitada. La Gala començarà a les 9 del vespre i hi haurà una desfilada de vestits de núvia a càrrec de Mireia Vidal i Onix.

Un any més els centres educatius, els serveis de salut, les entitats i els serveis socials de Girona Est organitzen conjuntament la Setmana de la Salut. Sota el lema #JOTAMBÉ... l’objectiu d’aquesta edició és sensibilitzar sobre la igualtat de gènere i incidir en el reconeixement dels mateixos drets, responsabilitats i oportunitats entre els homes i dones, nens i nenes.

El petit dels germans del Celler de Can Roca, Jordi Roca, i la seva dona, Alejandra Rivas, han estat pares d'una nena. Durant els darrers mesos, la parella havia anunciat que esperaven un fill a les xarxes socials. En Jordi Roca és l'encarregat de les postres del restaurant familiar i, a més, amb la seva dona són responsables de la gelateria el Rocambolesc.

La cinquena edició de la Run4Cancer, celebrada el 10 de febrer passat, ha deixat un balanç de 32.000 euros de benefici, uns diners que es destinaran al manteniment dels programes i serveis d’ajuda al malalt de càncer i els seus familiars que du a terme la Fundació Oncolliga Girona a tota la demarcació. Sota el lema “Mou-te pel càncer”, un total de 4.228 persones de totes les edats van participar en aquesta cinquena edició de la cursa, un esdeveniment esportiu i solidari organitzat amb motiu del Dia Mundial del Càncer (4 de febrer) i que té la peculiaritat de ser l’única cursa d’aquestes característiques que se celebra simultàniament en vuit poblacions gironines de set comarques diferents.

Previous Next

El dijous amb una conferència sobre “la dona treballadora al llarg de la història” a càrrec de Montse Jiménez a la sala gran del Coro a les 7 de la tarda. Divendres s’inaugurarà l’exposició “Abans i ara de la Dona en els anuncis” a càrrec dels alumnes de l’Escola Montserrat a la sala d’exposicions Dolors Xabé a les 17.30h, berenar amb xocolata desfeta al restaurant La Cooperativa a les 17.30 h una obra de teatre tancarà les Jornades de la Dona,  “Carola” de Maria Aurèlia Capmany a l’espai d’Arts Escèniques El Centre, a les 20.30 h.

L’Ajuntament de Girona patrocinarà un dels tubs de l’orgue de la Catedral de la ciutat. La iniciativa s’emmarca dins la campanya “Acabem l’orgue de la Catedral de Girona”, que impulsa l’entitat Ateneu d’Acció Cultural (ADAC) amb el suport del Capítol de la Catedral. L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i el president de l’ADAC, Joan Sibill, s’han reunit aquesta tarda al despatx d’Alcaldia i han decidit formalitzar properament l’acord de patrocini.

logo-bn.png
Ràdio Sarrià - Top90FM és l'emissora de proximitat de Sarrià de Ter (Gironès).


© 1983-2018 Tots els drets reservats
Desenvolupament: Digital Hits Audiovisual
 
© 2019
Telèfon estudis: 972 17 05 40
Contacta amb nosaltres!
logo-ajuntament-petit.png